Μ. Παπαϊωάννου: Κάποιοι βιάζονται για την επόμενη ημέρα

Την ενόχλησή του για ορισμένους συναδέλφους του που «βιάζονται» για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη…

Μ. Παπαϊωάννου: Κάποιοι βιάζονται για την επόμενη ημέρα

Την ενόχλησή του για ορισμένους συναδέλφους του που «βιάζονται» για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Σε συνέντευξή του στο Mega, ο κ. Παπαϊωάννου υπεραμύνθηκε των χειρισμών του Γιώργου Παπανδρέου, υποστηρίζοντας ότι «έδειξε ότι πάνω απ’ όλα βάζει το συμφέρον της πατρίδας, και αυτό του το αναγνωρίζω».

Ερωτηθείς για το εάν ο κ. Παπανδρέου θα παραμείνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπαϊωάννου παρέπεμψε στις ανακοινώσεις του τέως πρωθυπουργού. Θα ασχοληθούμε και με την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, θα το κοιτάξουμε, το σπίτι μας είναι το ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι βιάζονται. Ενοχλούμαι με ορισμένους συναδέλφους μου» σημείωσε.

Αναφερόμενος στη νέα κυβέρνηση, ο κ. Παπαϊωάννου σχολίασε ότι η μέρα της ορκωμοσίας ήταν δύσκολη, ωστόσο διευκρίνισε πως δεν έχει τίποτα προσωπικό με όσους απαρτίζουν το νέο υπουργικό συμβούλιο, κάνοντας λόγο για «ανάγκη της συνέχειας», ενώ τάχθηκε υπέρ μιας κυβέρνησης συνεργασίας και ισορροπιών.