Μπορεί ο Νίκος Παππάς να είναι ο επόμενος υπουργός Δικαιοσύνης;

Μπορεί ο Νίκος Παππάς να είναι ο επόμενος υπουργός Δικαιοσύνης;

Ας δεχτούμε ότι η ομόφωνη απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου  ήταν δίκαιη και ανεπηρέαστη. Ας μη δώσουμε σημασία στην αρχική  εισαγγελική πρόταση, στη μετέπειτα  εισαγγελική ασθένεια και στην εισαγγελική αναπλήρωση. Ας δεχτούμε ότι σωστά το δικαστήριο επέβαλε τη μέγιστη δυνατή ποινή για το πλημμέλημα του Παππά. Κι ας έχει επιπέσει επάνω μας ένας ολόκληρος πολιτικός και μηντιακός συρφετός να μας πείσει ότι επρόκειτο περί κακουργήματος.  Ή ότι το τίναγμα του χαλιού στο αποκάτω μπαλκόνι είναι το ίδιο σα να πετάς άνθρωπο από το παράθυρο. Ας είναι…

 

Γιατί καταδικάστηκε ο Παππάς; Για παράβαση καθήκοντος. Για πλημμέλημα. Για υπερβάλλοντα ζήλο, δηλαδή, και επιπόλαιους-παιδαριώδεις χειρισμούς μπας και το κόμμα του αποκτήσει ένα μερίδιο 2-3% σε ένα ραδιοτηλεοπτικό τοπίο που ελέγχεται 100% από τους αντιπάλους του. Κάτι, μάλιστα, που ποτέ δεν συνέβη, αφού η ίδια η Επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού που είχε οριστεί από τον Παππά, έκοψε το λεγόμενο Syriza Chanell του Καλογρίτσα. 

 

Σιγά τα ωά, φίλτατοι. 

 

Και πόση υποκρισία από τους σημαιοφόρους πραγματικών κακουργημάτων όπως  της Siemens, της Novartis, των εξοπλιστικών, της λίστας Πέτσα, των Πάτσηδων, της Νικολάου, των απευθείας αναθέσεων και των φονιάδων στο Αιγαίο και στον Έβρο. Αιδώς Αργείοι!

Είναι δε τόσο μα τόσο  βαριά η απαξία του αδικήματος που ούτε καν στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων δεν συνεπάγεται, σύμφωνα με τον ποινικό νομοθέτη. 

 

Απλώς, ο Παππάς θα κάνει υγιεινό  “περίπατο” στις επερχόμενες  εκλογές στο Νότιο Τομέα, με την ευγενική χορηγία του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου.

 

Πραγματικά, πολύ αυστηρή τιμωρία. Του σκίσανε την κάλτσα!

 

Μάλιστα, στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, ο Παππάς βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για υπουργός Δικαιοσύνης. 

Αυτή κι αν θα είναι ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

 

Μάλιστα, αν υπάρξει συγκυβέρνηση με το ΚΙΝΑΛ μπορεί να είναι υφυπουργός του ακόμη και  ο …Λοβέρδος.

Με λίγη φαντασία όλα γίνονται ή πολύ κακό για το τίποτα.

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr