Μιχαλολιάκος πριν το κελί: ‘Είμαι περήφανος που με πάνε φυλακή για τις ιδέες μου’ – Κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Μετά την σημερινή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου να μην δίνει αναστολή ποινής σε κανέναν εκ των επτά του διευθυντηρίου της Χρυσής Αυγής, έχει ξεκινήσει η διαδικασία συλλήψεων και οικειοθελούς παράδοσης κάποιων εκ των στελεχών.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ηγέτης της εγκληματικής οργάνωσης, σε δηλώσεις έξω από το σπίτι του που κατέγραψε το News 24/7 είπε:

“Με πάνε φυλακή για τις ιδέες μου. Είμαι περήφανος. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ήταν στο πλευρό της ΧΑ ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη δικαιοσύνη”.

Νωρίτερα είχε απαγγείλει Διονύσιο Σολωμό. “Χαρές και πλούτη κι αν χαθούν, και τα βασίλεια κι όλα, τίποτα δεν είναι σαν στητή, μένει η ψυχή κι ολόρθη”, είπε.

Μετά τις δηλώσεις του, μπήκε στο σπίτι του, οπότε παραμένει άγνωστο αν θα επιλέξει να παραδοθεί αυτοβούλως στην αστυνομία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.Πηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author