«Μια νίκη αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δημείωσε την οικουμενικότητα της νίκης του Ολυμπιακού αφιερώνοντάς την σε όλους τους Έλληνες

Εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών σημείωσε πως η νίκη στην Πόλη του θύμισε το F4 της Euroleague του 2012 και υπογράμμισε την οικουμενικότητα και την ιστορικότητα της επικράτησης.

Για τα συναισθήματά του και το ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Ειδικά η νίκη μέσα στην Πόλη, την πόλη μας, μας θύμισε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το 2012 όταν κερδίζαμε την Euroleague. Είναι νίκη αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες. Και να θυμούνται οι φίλοι της ομάδας. Ελλάδα, Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία. 

Επίσης Ευχαριστούμε το προπονητικό τιμ, παίξαμε όπως πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός. Αυτή την επιτυχία θα τη θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Αλλά οι πανηγυρισμοί τελειώνουν απόψε. Από αύριο, θα πρέπει να προετοιμαστούμε γιατί την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που πρέπει να κερδίσουμε»

Βαγγέλης Μαρινάκης: Για το ότι δεν σταματά κανείς από το επιτελείο του Ολυμπιακού να ονειρεύεται:

«Εμείς δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και να το βλέπουν οι φίλοι της ομάδας που βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Δουλεύει ένα ολόκληρο επιτελείο προσπαθώντας καθημερινά να βρίσκει λύσεις στο κάθε πρόβλημα. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να ανεβάζουμε τον Ολυμπιακό μας στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η αποψινή είναι μια νίκη αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες».

 

Πηγή άρθρου www.sportime.gr