«Μη με χτυπάτε άλλο, ήμαρτον» φώναξε ο πατέρας του και βγήκε από την αίθουσα

Estimated read time 1 min read

Ξέσπασε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού μέσα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, όπου συνεχίζεται για 7η μέρα η δίκη των 12 κατηγορουμένων για την άγρια επίθεση με οπαδικά κίνητρα, που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο φοιτητή.

Ακούγοντας τον συνήγορο υπεράσπισης του 2ου κατηγορούμενου να ρωτάει τον μάρτυρα – αστυνομικό από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, αν γνωρίζει τον λόγο που οι φίλοι του Άλκη δεν κάλεσαν την αστυνομία μετά την επίθεση που δέχθηκαν κι αν η συγκεκριμένη επίθεση έχει κοινά χαρακτηριστικά με άλλες επίθεσης με οπαδικα κίνητρα, ο Αριστείδης Καμπανός σηκώθηκε όρθιος και με ανοιχτά τα χέρια φώναξε προς το δικαστήριο τα τελευταία λόγια του γιου του: “Μη με χτυπάτε άλλο, μη με χτυπάτε άλλο, ήμαρτον”.

Στη συνέχεια ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή, που μέχρι σήμερα δεν είχε χάσει ούτε στιγμή την ψυχραιμία του, περπάτησε έως την έξοδο της δικαστικής αίθουσας, με την μητέρα του Άλκη να τον ακολουθεί και τον κόσμο να ξεσπάει σε χειροκροτήματα.

Σημειώνεται ότι κατά την έναρξη της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, προβλήθηκαν συνολικά τέσσερα βίντεο από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022 ο Άλκης Καμπανός και οι τέσσερις φίλοι του.

Το οπτικοακουστικό υλικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και πολίτες με τα κινητά τους τηλέφωνα, περιλαμβάνεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση και προβλήθηκε κατά την δεύτερη ημέρα της εξέτασης του αστυνομικού από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, υπηρεσία που διενήργησε τις έρευνες για την ταυτοποίηση και σύλληψη των φερόμενων δραστών.
Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου προβλήθηκαν τα τέσσερα βίντεο – ντοκουμέντο από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης, παρόντες ήταν και οι γονείς του 19χρονου Άλκη Καμπανού, οι οποίοι δεν έχουν απουσιάσει από καμιά συνεδρίαση.

Ειδήσεις σήμερα:

Αίτημα άρσης ασυλίας του Κύρτσου για χρέη €459.000 στο Δημόσιο

Πέθανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός

Το «θαύμα» της Ερζίν – Η μόνη πόλη στο Χατάι που δεν έχει θρηνήσει ούτε έναν νεκρόΠηγή άρθρου www.protothema.gr

You May Also Like

More From Author