Μητσοτάκης: Προέχει η προστασία της ανθρώπινης ζωής – Κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Σε διαρκή επικοινωνία με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί η πορεία του κυκλώνα “Ιανός” στην χώρα μας, βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Με εντολή του πρωθυπουργού μεταβαίνουν στις πληγείσες περιοχές ο υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας και ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης.

Όπως τόνισε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, “πρώτο μέλημα των προσπαθειών είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής”, ενώ υπογραμμίζεται ότι θα ληφθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα οικονομικής στήριξης των πληγέντων.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός μεταφέρει τα συλλυπητήρια του στους οικείους των θυμάτων, τονίζει εκ νέου την προτεραιότητα στην διαφύλαξη των ανθρώπινων ζωών και την άμεση στήριξη για τις πληγείσες περιοχές.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.grΠηγή άρθρου www.news247.gr

You May Also Like

More From Author