Με νοιάζει μόνο το καλό του

Απάντηση Γιώργου σε Μαρίνα Πατούλη: Με νοιάζει μόνο το καλό του παιδιού μου

Συνεχίζεται η διαμάχη του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη, μετά το εξώδικο του πρώτου και την, σε υψηλούς τόνους, απάντηση της συζύγου του περιφερειάρχη Αττικής, η οποία τον κατηγόρησε για ηθική αναλγησία και για θυσία της οικογένειάς του στο βωμό της πολιτικής & της εικόνας του.

Σε σημερινή του γραπτή δήλωση ο κ. Πατούλης απαντά στην σύζυγό του ότι «αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα του είναι όχι η διαφύλαξη της εικόνας του, αλλά το καλό του παιδιού του (σ,σ, στη φωτο παλαιότερη φωτογραφία του ζευγαριού με το γιο τους), στο οποίο είναι διαρκώς δίπλα, περνώντας μαζί του πολλές ώρες καθημερινά, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Πατούλη είχε κατηγορήσει τον περιφερειάρχη ότι απουσιάζει 2,5 μήνες από το σπίτι του και η μόνη επικοινωνία που έχει με το παιδί του είναι τηλεφωνική, ενώ παράλληλα του καταλογίζει ότι απουσιάζει από την οικογένειά του «μια ολόκληρη ζωή».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η δήλωση του Γιώργου Πατούλη

Σε όλη μου την προσωπική, επιστημονική και πολιτική διαδρομή, προσπαθώ να ανταποκριθώ στις ευθύνες μου τόσο ως οικογενειάρχης, όσο κι απέναντι στους πολίτες.

Αυτό κάνω σήμερα ως πατέρας, ως Περιφερειάρχης Αττικής και ως ιατρός και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, δίνοντας μια σκληρή μάχη για να περιορίσουμε τις τραγικές συνέπειες της πανδημίας, ώστε να μπορέσει η κάθε οικογένεια αυτής της χώρας, να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην προηγούμενη κανονικότητά της.

Θεωρώ ότι ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχω εγώ καμία προσωπική ευθύνη, δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου.

Προσπαθώ τα ζητήματα αυτά να τα διαχειριστώ με σοβαρότητα , υπευθυνότητα κι ενσυναίσθηση, θέτοντας ως πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα όχι τη διαφύλαξη της εικόνας μου, αλλά το καλό του παιδιού μου, στο οποίο είμαι διαρκώς δίπλα, περνώντας μαζί του πολλές ώρες καθημερινά, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Κάθε ενέργεια μου μέχρι σήμερα αυτόν τον σκοπό πρωτίστως εξυπηρετεί, να διαφυλάξω την ψυχική ηρεμία και γαλήνη του έφηβου γιού μου, όπως οφείλει να κάνει κάθε υπεύθυνος πατέρας.

Με απόλυτο σεβασμό στη δουλειά των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζητώ από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και κυρίως να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορρά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας.

Πηγή άρθρου www.aftodioikisi.gr