Μερικοί κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”

«Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά», δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου την Κυριακή στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι». Η 33χρονη συνελήφθη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και απολογείται στην ανακρίτρια τη Δευτέρα 4 Απριλίου. 

Μιλώντας μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε ότι «θα φέρω ότι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”».

Υπεμθυμίζεται ότι χθες ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των παιδιών, δάκρυσε στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον Πέτρο Κουσουλό και την εφημερίδα Μπαμ.

Μάνος Δασκαλάκης: «Θέλω να μάθω από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε;»

Ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πως “δεν κρύβεται, δεν είναι εξαφανισμένος και θέλει να μάθει την αλήθεια”.

Στο απόσπασμα από τη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε χθες ο Μάνος Δασκαλάκης είπε «Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Εχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Έλεγα σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή» είπε ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, με μάτια βουρκωμένα.

Συνέχισε: «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Ακόμα και τώρα θα πω ότι θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θέλει να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους

Πάτρα: Ο Απόστολος Λύτρας αποκαλύπτει την άγνωστη αντιπαράθεση ανάμεσα σε Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη

Πάτρα: Τα SMS της Ρούλας Πισπιρίγκου σε γιατρούς, λίγο πριν φύγει η Τζωρτζίνα

Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος βάζει φωτιά στα social- “Σταγόνα στον ωκεανό η σύλληψη της Ρούλας”

Πηγή άρθρου www.thebest.gr