Μία ακόμα αποτυχημένη εγχείρηση πλαστικής!

Όλοι και όλες, δεν είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι με την εμφάνισή μας και πάντα θέλουμε το «κάτι» παραπάνω. Συνήθως και πλέον είναι πολύ εύκ

Μία ακόμα αποτυχημένη εγχείρηση πλαστικής!

Όλοι και όλες, δεν είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι με την εμφάνισή μας και πάντα θέλουμε το «κάτι» παραπάνω. Συνήθως και πλέον είναι πολύ εύκολο, να αποταθούμε σε πλαστικό χειρουργό, για να μας καλύψει τις ατέλειες…

girlDuck2

Αυτό ήθελε να κάνει και μία κοπέλα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία ήθελε να γίνει πιο «αισθησιακή», διορθώνοντας τα χείλη της σε πιο σαρκώδη.

girlDuck3

Η 30άχρονη Carol Summer είχε ως ίνδαλμά της την διάσημη ηθοποιό Angelina Jolie, καθώς όλοι οι φίλοι και συγγενείς της, την είχαν πείσει ότι της έμοιαζε πάρα πολύ. Έτσι κάνοντας πλαστική στα χείλη της, πίστευε ότι θα της μοιάσει ακόμα περισσότερο.

girlDuck4

Πλέον η 30άχρονη κοπέλα, ναι μεν μοιάζει με κάποιο γνωστό άτομο της μεγάλης οθόνης, αλλά όχι με την Angelina Jolie, παρά με… τον Donald Duck.

girlDuck5

Γι’αυτό όταν θελήσετε να διορθώσετε κάποιες ατέλειές σας… Σκεφτείτε το καλύτερα, ΑΝ όντως είναι ατέλειες και ΓΙΑΤΙ θέλετε να το κάνετε..!

girlDuck6girlDuck7