Μέλη του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Καραμανλή, για τα Τέμπη- Πέταξαν τρικάκια

Estimated read time 1 min read

«Είναι συνένοχος στο έγκλημα»

Συγκέντρωση έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, για το δυστύχημα στα Τέμπη, πραγματοποίησαν μέλη του «Ρουβίκωνα». 

Το μεσημέρι της Κυριακής, μέλη του «Ρουβίκωνα» πέταξαν τρικάκια με συνθήματα κατά του Κώστα Καραμανλή, έξω από το σπίτι του στην Πλάκα, σε διαμαρτυρία για την τραγωδία στα Τέμπη. 

«Όταν μια κυβέρνηση τα βρίσκει σκούρα, σκοντάφτει κι είναι έτοιμη να πέσει, με την κοινωνική κατακραυγή και οργή να μαίνονται, πάντα “θυσιάζεται” και κάποιος. Συνήθως, αυτός που είναι ο άμεσα πολιτικά υπεύθυνος, ανάλογα με τη θέση του στην κυβέρνηση, και πάνω στον οποίο έχουν πέσει όλα τα φώτα», αναφέρει ανάρτηση στον λογαριασμό του «Ρουβίκωνα» στο Facebook. 

«Στην περίπτωση του εγκλήματος στα Τέμπη, ο άμεσα πολιτικά υπεύθυνος, από άποψη θέσης, δεν μπορεί να ναι άλλος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, που με δάκρυα στα μάτια παραιτήθηκε, όχι γιατί συνειδητοποίησε το βάρος της ευθύνης, αλλά γιατί βρέθηκε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, είδε το καράβι της εξουσίας για αυτόν να χάνεται νωρίτερα από άλλους.

Μην γελιόμαστε. Ο Καραμανλής, κι ο κάθε Καραμανλής, δεν είναι κάνας αποδιοπομπαίος τράγος. Είναι συνένοχος στο έγκλημα, ένα έγκλημα που οργανώνεται αργά και σταθερά χρόνια τώρα, από όλες τις κυβερνήσεις εξουσίας, από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, με την υποβάθμιση των δημόσιων συγκοινωνιών και το προσκύνημά στο αρπακτικό ιδιωτικό κεφάλαιο», σημειώνεται ακόμη μεταξύ άλλων στην ίδια ανάρτηση. 

Πηγή άρθρου www.lifo.gr

You May Also Like

More From Author