Κ. Μπακογιάννης: Ο Δρίτσας «δολοφονεί» για δεύτερη φορά τα θύματα της 17Ν

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021, 22:42

Για τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα για τη 17Ν, μίλησε το βράδυ της Τρίτης ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, στην εκπομπή Briefing του Action24. 

«Ο κ. Δρίτσας ως αυτόκλητος εισαγγελέας, δικαστής ”δολοφονεί” για δεύτερη φορά τα θύματα της 17 Νοέμβρη και θα έπρεπε να προσέχει πάρα πολύ τα λόγια του. Θα έπρεπε να είναι εξαιρετικά προσεκτικός», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.

Ερωτηθείς για την απεργία πείνας του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα, ο κ. Μπακογιάννης σχολίασε «δεν σας κρύβω ότι οι τελευταίες ημέρες είναι μια δοκιμασία για όλους μας, όλες τις οικογένειες των θυμάτων».

Αναφερόμενος στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ‘ότι ‘ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαπράξει ένα τεράστιο λάθος: περιφέρει τον Κουφοντίνα ως «σημαία ευκαιρίας». Τι πιστεύει δηλαδή ότι θα κερδίσει ψήφους; Μα απευθύνεται σε ένα ακροατήριο εκτός της Δημοκρατίας, σε κάποιους λίγους οι οποίοι κάνουν πολύ θόρυβο και θέτει απέναντι του την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας. Η τρομοκρατία, το μίσος, η βία απαιτούν ένα κοινό μέτωπο αντιμετώπισης τους. Απαιτεί να είμαστε όλοι μαζί. Έτσι ξεμπέρδεψαν όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έτσι πρέπει να ξεμπερδέψουμε κι εμείς, με τη συνεννόηση και τη συνεργασία”.

Κλείνοντας, ρωτήθηκε για το αν κλήθηκε να εξηγήσει στα παιδιά του, τι ακριβώς συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την υπόθεση Κουφοντίνα, με τον κ. Μπακογιάννη να απαντά: “Όλοι μας έχει χρειαστεί να συζητήσουμε με τα παιδιά μας δύσκολες συζητήσεις. Είναι συζητήσεις που δεν ήθελα να κάνω και λυπάμαι που αναγκάζομαι να τις κάνω”.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του κ. Μπακογιάννη: 

Διαβάστε ακόμα:

– Απίστευτη δήλωση Δρίτσα: Κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη «17 Νοέμβρη»!

– ΝΔ: Συμφωνεί ο κ. Τσίπρας με τις δηλώσεις Δρίτσα για «17 Νοέμβρη»;

Πηγή άρθρου www.liberal.gr