Κυπαρισσία: Σε γυναίκα ανήκει ο σκελετός, το DNA θα δείξει αν πρόκειται για την 42χρονη Ρουμάνα

Αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την ταυτοποίηση του σκελετού που βρέθηκε στην Κυπαρισσία όπως και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σε γυναίκα μετρίου αναστήματος ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε θαμμένος στο τσιμέντο σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Ωστόσο αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την υπόθεση-θρίλερ εξαφάνισης της 42χρονης Ρουμάνας, Μόνικα Γκιους.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, «ολοκληρώθηκε η αυτοψία στο χώρο που βρέθηκε ο σκελετός και η εκταφή του, ενώ όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος».

Όπως πρόσθεσε ο ιατροδικαστής, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, «αύριο πρόκειται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ όσον αφορά στην ταυτοποίηση του σκελετού, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί».

Να σημειωθεί ότι ο ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε όταν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε σημείο της αυλής και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η εκσκαφή.

Να υπενθυμίσουμε πως η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη υπόθεση δίνοντας στοιχεία, όπως ότι ο σύντροφος της 42χρονης είχε αγοράσει τσιμέντο την περίοδο που εκείνη εξαφανίστηκε, όπως και ότι την κακοποιούσε. Μάλιστα και ο θάνατος της πρώην γυναίκας του έχει θεωρηθεί περίεργος, σύμφωνα με όσα ανέφερε η δημοσιογράφος.

Πηγή φωτογραφίας: gargalianoionline.gr

Πηγή άρθρου www.gazzetta.gr