Κραυγή αγωνίας για το ΕΣΥ: Μια εικόνα χίλιες λέξεις από την εφημερία που ξεκίνησε στον Ευαγγελισμό (pic)

Estimated read time 1 min read

Νέο ρεκόρ διασωληνωμένων είχαμε και σήμερα όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, με τα νοσοκομεία κυριολεκτικά να γονατίζουν και να ξεκινούν εφημερίες με άδειες ΜΕΘ, με διασωληνωμένους σε απλές κλίνες και με μια πελώρια λίστας αναμονής για τα επείγοντα και σοβαρά περιστατικά τα οποία πρέπει να μεταφερθούν αμέσως μόλις αδειάσει ΜΕΘ.

Και όλα τα παραπάνω ενώ μαίνεται ο πόλεμος των ιδιωτών γιατρών με το Υπουργείο Υγείας και την επίταξη, που είχε ανακοινώσει και ο Πρωθυπουργός ως ύστατο όπλο, να είναι προ των πυλών κατά πάσα πιθανότητα αύριο.

Και ενώ τα νοσοκομεία εκπέμπουν SOS, ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια και στήριξη έρχεται αυτή η εικόνα να αποτυπώσει πόσο δραματική είναι η κατάσταση στον Ευαγγελισμό απόψε και κατ’ επέκταση σε όλα τα νοσοκομεία που εφημερεύουν εν μέσω πανδημίας.

Μια γιατρός ανέβασε μια εικόνα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο και εργάζεται και η οποία αποτυπώνει τη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι γιατροί του δημόσιου νοσοκομείου. Αμέτρητα ασθενοφόρα να καταφθάνουν κάθε λεπτό με νέους ασθενείς κατά πάσα πιθανότητα με κορονοϊό που περιμένουν να λάβουν την άμεση φροντίδα των ειδικών.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις για τον Ευαγγελισμό που ξεκίνησε την εφημερία του και για το οποίο προβλέπεται να είναι μακρά η νύχτα.

Δείτε τη δημοσίευση

{https://www.facebook.com/constantina.romana/posts/3866189603465413}

Πηγή άρθρου www.dikaiologitika.gr

You May Also Like

More From Author