Κορωνοϊός: Νεκρή 38χρονη έγκυος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Estimated read time 1 min read

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας 38χρονης εγκύου από την Κατερίνη, η οποία νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η άτυχη γυναίκα, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, διαγνώστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου θετική στην Covid, ενώ διήνυε την 33η εβδομάδα της κύησης, ενώ σύμφωνα με όσα πληροφορίες  που μετέδωσε το Mega, δεν είχε εμβολιαστεί. Στις 28 Σεπτεμβρίου πήγε στο νοσοκομείο Κατερίνης, ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί στο Ιπποκράτειο.

Δύο ημέρες αργότερα, λόγω της κατάστασης της υγείας της γυναίκας, έγινε καισαρική, με το μωρό να νοσηλεύεται για λίγο στη Μονάδα Νεογνών. Μετά την καισαρική η 38χρονη διασωληνώθηκε, ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
Σύμφωνα με το site της Θεσσαλονίκης voria.gr, άλλη μια 35χρονη έγκυος, νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Η 35χρονη γέννησε με καισαρική και στη συνέχεια διασωληνώθηκε. Το βρέφος, είχε αρχικά και εκείνο διασωληνωθεί, αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Και η δεύτερη νοσηλευόμενη δεν είχε εμβολιαστεί.

Τέλος, κατά την ίδια πηγή στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και μια 27χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, αλλά προτού προλάβει να αναπτύξει πλήρη ανοσία, νόσησε με κορωνοϊό.

Πηγή άρθρου www.kathimerini.gr

You May Also Like

More From Author