Καταδρομική επίθεση με γκαζάκια στο Ίδρυμα «Μητσοτάκη»

Estimated read time 1 min read

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, 21:48

Καταδρομική επίθεση με γκαζάκια στο Ίδρυμα «Μητσοτάκη»

Νέα καταδρομική επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό από γκαζάκια στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», στο Θησείο πραγματοποίησαν αργά το βράδυ άγνωστοι, ενώ στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σημείο βρίσκεται το ειδικό ρομπότ του ΟΤΕ, μέσω του οποίου ερευνάται ο μηχανισμός προκειμένου να προχωρήσουν στην ελεγχόμενη έκρηξη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα γκαζάκια στην σακούλα που τοποθετήθηκαν έξω από το κτίριο του Ιδρύματος στην οδό Ψαρομηλίγκου, δεν εξερράγησαν όλα, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια προσαγωγή ή σύλληψη για την επίθεση αυτή, ούτε σχετικά ανάληψη της ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου είχε ξαναγίνει στόχος το Ίδρυμα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια. Από την έκρηξη που ακολούθησε δεν υπήρξαν υλικές ζημιές στο κτήριο παρά μόνο στο οδόστρωμα.

Πηγή άρθρου www.liberal.gr

You May Also Like

More From Author