Καναδάς: Πληροφορίες για ομηρία στα γραφεία της Ubisoft – Κόσμος

Συναγερμός έχει σημάνει στον Καναδά λόγω ομηρίας που φέρεται να είναι σε εξέλιξη στο Μόντρεαλ, στην έδρα της γαλλικής εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών Ubisoft, κατά την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες άνθρωποι κρατούνται όμηροι.

Η αστυνομία της πόλης επιβεβαίωσε μέσω του Twitter ότι είναι σε εξέλιξη αυτή η επιχείρηση και ότι οι αρχές επί του παρόντος «επαληθεύουν τις πληροφορίες». «Ζητάμε από τον κόσμο να αποφεύγει αυτόν τον τομέα», πρόσθεσε.

Το κανάλι LCN έδειξε εικόνες στις οποίες διακρίνονται πολλές δεκάδες άνθρωποι αποκλεισμένοι στη στέγη του κτιρίου όπου έχει την έδρα της η Ubisoft και έκανε λόγο για «πιθανή ομηρεία».

«Αστυνομικοί έσπευσαν επί τόπου» μετά από τηλεφώνημα στο 911, στον αριθμό των επειγόντων περιστατικών, ανέφερε μόνο η αστυνομία.

Αρκετοί υπάλληλοι της εταιρείας κρατούνται όμηροι, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ άλλοι κρύβονται σε μία αίθουσα συσκέψεων, όπως ανέφεραν εργαζόμενοι που κατάφεραν να διαφύγουν. Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τη Λεωφόρο Saint-Lauren.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.Πηγή άρθρου www.news247.gr