Saturday, July 27 2024

Καλαμάτα: Διασωληνώθηκε 37χρονη: «Δεν έχει κορωνοϊό, έπαθε πνευμονία» λένε οι συγγενείς της | ενότητες, κοινωνία

Estimated read time 1 min read

Μια 37χρονη ασθενής με κορωνοϊό διασωληνώθηκε το Σάββατο στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου έφτασε εμπύρετη προ ημερών. 

Συγγενείς της 37χρονης και γνωστός αντιεμβολιαστής δικηγόρος, με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλουν ότι εισήχθη στην πτέρυγα Covid ενώ δεν είχε θετικό τεστ και πως στο νοσοκομείο την άφησαν χωρίς κουβέρτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ,  ο δικηγόρος, στον οποίο απευθύνθηκε ο σύντροφος της 37χρονης, υποστήριξε ότι η γυναίκα κόλλησε πνευμονία μέσα στο νοσοκομείο γιατί κρύωνε και δεν της έδιναν κουβέρτα. 

Η διοίκηση του νοσοκομείου, κατά τις ίδιες πληροφορίες, απαντά ότι ακολουθήθηκαν πλήρως τα πρωτόκολλα, η γυναίκα υπεβλήθη σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό, είχε 39 πυρετό που δεν υποχωρούσε, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να της σώσουν τη ζωή.

Αρνητές της πανδημίας πετούν τα φάρμακα στα σκουπίδια

Την ίδια ώρα, η μαρτυρία της Μερόπης Μανταίου, διευθύντριας της 10ης κλινικής του «Σωτηρία», είναι καθηλωτική. 

«Γιατί παίρνω αυτό το φάρμακο και όχι το άλλο, μας λένε άλλοι ασθενείς ότι πετάνε τα φάρμακα και δεν τα παίρνουν, πιστεύουν ότι τους κοροϊδεύουμε γιατί πολλές φορές ο ασθενής δεν καταλαβαίνει τη δύσπνοια» τόνισε η κυρία Μανταίου μιλώντας στο Mega. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό, αρνούνται τη συνεργασία με τον γιατρό και φτάνουν στο σημείο να πετούν στα σκουπίδια ακόμα και τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνουν γιατί απλά δεν πιστεύουν στον ιό.



Πηγή άρθρου www.real.gr

You May Also Like

More From Author

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξηγεί γιατί το τέταρτο κύμα της πανδημίας πλήττει την Ευρώπη

Ανησυχία για την Ευρώπη εν όψει 4ου κύματος

You May Also Like: