Καλάθης: "Δύσκολη αποστολή στο Ζάγκρεμπ"

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στην Ευρωλίγκα, όπως εξήγησε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της λίγκας ο Νικ Καλάθης.

Οι πρωταθ…

Καλάθης:

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στην Ευρωλίγκα, όπως εξήγησε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της λίγκας ο Νικ Καλάθης.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δοκιμάζονται αύριο (26/10) στη «Zagreb Arena» κόντρα στην ΚΚ Ζάγκρεμπ, με το διεθνή πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού να παραδέχεται: «Μετά τα παιχνίδια μας με το Μαρούσι, τη Μάλαγα και τον Άρη, δίνουμε το πρώτο επίσημο εκτός έδρας στο Ζάγκρεμπ, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δεν σκεφτόμαστε την ήττα τους στη Γερμανία (σ.σ. η ΚΚ Ζάγκρεμπ έχασε από την Μπάμπεργκ, στην πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας).

Είναι το πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και σίγουρα έχουν ισχυρό κίνητρο απέναντί μας και μπροστά στους φιλάθλους τους. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Εξάλλου, όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα».Στόχος του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να είναι άλλος από το «διπλό», όπως ξεκαθάρισε και ο Νικ Καλάθης: «Ξεκινήσαμε με το.. δεξί στην Ευρωλίγκα, κάνοντας καλό παιχνίδι και νικώντας τη Μάλαγα. Τώρα, θέλουμε να κάνουμε το δεύτερο βήμα μας στη διοργάνωση και να είναι εξίσου επιτυχημένο».

Πηγή: www.onsports.gr