Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός και η Αττική Οδός με ουρές χιλιομέτρων

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός και η Αττική Οδός με ουρές χιλιομέτρων

Με ουρές χιλιομέτρων και κυκλοφοριακό κομφούζιο σε κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου έρχονται αντιμέτωποι και το πρωί της Τρίτης οι οδηγοί. 

Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων θα αντιμετωπίσουν και σήμερα, Τρίτη (07/03), οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας.

Η Λεωφόρος Κηφισού στο ρεύμα της καθόδου είναι στο “κόκκινο” με το μποτιλιάρισμα να ξεκινάει από το ύψος της Αττικής οδού έως την Αχαρνών, ενώ πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην περιφερειακή Καρέα προς Ηλιούπολη.
Δείτε την κυκλοφορία στους δρόμους, πατώντας ΕΔΩ.

Η κίνηση να είναι αυξημένη στην άνοδο της Λεωφ. Αλεξάνδρας, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας, στην κάθοδο της Βασ. Κωνσταντίνου, στην οδό Σταδίου αλλά και στην οδό Φιλελλήνων. Προβλήματα παρατηρούνται επίσης και στα δύο ρεύματα της Λεωφ. Κηφισίας, από το νοσοκομείο Υγεία στην άνοδο και από τη Φιλοθέη στην κάθοδο.

Αργά κινούνται τα οχήματα και στη Λεωφ. Βουλιαγμένης έως το μετρό του Αγίου Ιωάννη, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).

Στο κόκκινο είναι και η κίνηση στην Αττική Οδό

Εικόνα της κίνησης τώρα, ώρα 08:50kifisos-attikiodos-apergies

Ειδήσεις σήμερα:Πώς έμαθε ο σταθμάρχης για τη σύγκρουση των τρένων – Ήταν ο φόβος των συναδέλφων του

Ο Σι Τζινπίνγκ καταδικάζει την πολιτική της Δύσης για την Κίνα

Χαμός στο Survivor All Star με Ελευθερίου και Μαρτίκα, στον τάκο μαζί τους και η Ευρυδίκη – Δείτε βίντεοΠηγή άρθρου www.protothema.gr