Κέρκυρα: Ο «δράκος του Κάβου» αρνείται να χειρουργηθεί -Λέει ότι θέλει να πεθάνει | ΕΛΛΑΔΑ

Μετά από μια μεγάλη επιχείρηση ο «δράκος του Κάβου» έπεσε στα χέρια της αστυνομίας της Κέρκυρας, η οποία τον αναζητούσε έπειτα από καταγγελίες για την απαγωγή και τον βιασμό μιας 34χρονης.

Κατά την προσπάθειά του να γλιτώσει τη σύλληψη, ο «δράκος του Κάβου» έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη μέση και το ισχίο του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου και νοσηλεύεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανίδα-θύμα του βιαστή της Κέρκυρας: «Ελπίζω να πονάει για την υπόλοιπη ζωή του»

Κέρκυρα: H δραματική σύλληψη του «δράκου του Κάβου» -Κρυβόταν με κυνηγετικό όπλο έτοιμο για χρήση [βίντεο]

Σύμφωνα με το το corfutvnews.gr, «δράκος» αρνείται να τον χειρουργήσουν οι γιατροί λέγοντας ότι προτιμάει να πεθάνει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το χειρουργείο ήταν προγραμματισμένο να γίνει γιατί τα τραύματα του είναι σοβαρά και δεν χωρά αναβολή της επέμβασης, όμως ο 47χρονος δεν δίνει την συγκατάθεση του. Οι γιατροί του νοσοκομείου Κέρκυρας δεν μπορούν να τον υποχρεώσουν να υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση. Ιατρικές πηγές υποστηρίζουν ότι αν ο 47χρονος βιαστής δεν χειρουργηθεί δεν πρόκειται να περπατήσει και πάλι. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχει αποφασισθεί την ερχόμενη Τετάρτη να μεταχθεί στο Νοσοκομείο του Κορυδαλλού για να συνεχιστεί η νοσηλεία του.Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr