«Κάποιος να μας εξηγήσει γιατί πέθανε η γυναίκα μου από το AstraZeneca»

Δριμύ κατηγορώ προς την επιτροπή εμβολιασμών και τους αρμόδιους από τον σύζυγο της 44χρονης γυναίκας από την Κρήτη που έχασε τη ζωή της μετά από επιπλοκές λόγω του εμβολιασμού της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Με αφορμή τη νέα οδηγία της επιτροπής ώστε το εμβόλιο της AstraZeneca να χορηγείται μόνο στους άνω των 60 ετών, ο κ. Κρυοβρυσανάκης, μιλώντας σε πρωϊνή εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1, χαρακτήρισε όλη αυτήν την κατάσταση ως «κοροϊδία».

«Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους», είπε και πρόσθεσε πως «θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι».

Αναφερόμενος στην επιτροπή ο κ. Κρυοβρυσανάκης είπε ότι «ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια» και σημείωσε ότι η επιτροπή με αυτό που κάνει «είναι σαν να ομολογεί ότι έχει κάνει ένα έγκλημα».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν υπέρ των εμβολιασμών και έδωσαν αγώνα γι’ αυτό, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες «παλινωδίες και λάθη της επιστημονικής κοινότητας, δημιουργούν την σύγχυση».

 

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr