Θεσσαλονίκη / Άρχισε να πυροβολεί μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Estimated read time 1 min read

Πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές στον αέρα μέσα κι έξω από πολυκατοικία στην περιοχή του Φοίνικα Καλαμαριάς

Σκηνές φαρ ουέστ στον Φοίνικα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη όταν ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί μπροστά στα μάτια των παιδιών του, ενώ ακολούθησε αστυνομική καταδίωξη και σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας, πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές στον αέρα μέσα κι έξω από πολυκατοικία στην περιοχή του Φοίνικα Καλαμαριάς, ενώ έσπασε τη γυάλινη πόρτα της εισόδου για να εισβάλει στο εσωτερικό. Ο φερόμενος ως δράστης είναι και ο ίδιος ένοικος διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας.

Τα τρία ανήλικα παιδιά του, που ήταν μέσα στο διαμέρισμα, μεταφέρθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα χωρίς να έχουν τραυματιστεί, ενώ η γυναίκα του βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς σήμερα γέννησε.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ και αφού τους παραπλάνησε διέφυγε με Ι.Χ. και προκαλώντας τροχαίο.

Από την έρευνα στο διαμέρισμα βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, ενώ ο δράστης συνελήφθη μετά από καταδίωξη από τους άνδρες της άμεσης δράσης σε παράδρομο μετά το ΤΙΤΑΝ στη δυτική Θεσσαλονίκη. Στην κατοχή του βρέθηκε και το όπλο.

Πηγή άρθρου www.avgi.gr

You May Also Like

More From Author