Η συνομιλία της 33χρονης με «έναν μαύρο σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια» – Newsbeast

Η 10χρονη η οποία είχε πέσει θύμα αρπαγής της 33χρονης στη Θεσσαλονίκη, κατέθεσε στην αστυνομία και περιέγραψε με ποιον συνομιλούσε η κατηγορούμενη σε βίντεο κλήση.

Το παιδί, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο του Star Channel πλέον δεν βλέπει εφιάλτες ενώ συνεχίζει να φιλοξενείται σε ίδρυμα και είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

Η 10χρονη, σύμφωνα με το δελτίο, έδωσε κατάθεση στους Αστυνομικούς και παρά τον φόβο και την αγωνία που την είχε κυριεύσει κατά τις ημέρες της απαγωγής της, είχε το σθένος να παρατηρεί τα πάντα γύρω της και να τα μεταφέρει στις Αρχές. Από τα όσα φέρεται να είπε το παιδί στους Αστυνομικούς, τους έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι υπήρχαν συνεργοί.

Τι φέρεται να ισχυρίστηκε η 10χρονη στην κατάθεση της

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου του Star  η ανήλικη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο».

«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μού είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο τώρα, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, γιατί μιλούσε σα γυναίκα, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο στην Ειρήνη ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την “εκπληρώσει”. Η Ειρήνη απάντησε  “τόσα πολλά λεφτά …;”», φαίνεται να είπε η μικρή μαθήτρια.

«Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια»

Το παιδί, όπως αναφέρει το STAR, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ήταν συναισθηματικά φορτισμένο και σοκαρισμένο και διέκοπτε συχνά. Ωστόσο, περιέγραψε με λεπτομέρειες ακόμα και τη βίντεο-κλήση στον έγχρωμο άντρα.

«Η Ειρήνη μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βίντεο-κλήση δηλαδή. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν ψείρες κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ, αριστερά από το πρόσωπο με κόκκινη χάντρα. Εγώ δεν φαινόμουν στην τηλεόραση. Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ…. από κάτω έγραφε Α… και μετά έγραφε Φ… Μιλούσαν στα Αγγλικά», φέρεται να αποκάλυψε η 10χρονη.

Οι αρχές περιμένουν να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για να δουν τελικά με ποιους συνομιλούσε η 33χρονη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την απαγωγή.Πηγή άρθρου www.newsbeast.gr