Η διαδρομή των δολοφόνων του 19χρονου και το χρονικό των κινήσεών τους

Estimated read time 1 min read


ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗΟ 23χρονος οδηγείται στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί για τη δολοφονία του 19χρονου, Άλκη Καμπανού
Ο 23χρονος οδηγείται στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί για τη δολοφονία του 19χρονου, Άλκη Καμπανού
EUROKINISSI

Από την παρακολούθηση του αγώνα βόλεϊ του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό μέχρι τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Η διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες και το χρονικό των κινήσεών τους.

Όσο προχωρούν οι έρευνες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη τόσο γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Open οι δράστες παρακολούθησαν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο βόλεϊ ανδρών και τότε αποφάσισαν να κάνουν την επίθεση.

Στη συνέχεια από εκεί έφυγαν με τρία οχήματα, δύο εκ των οποίων φαίνονται στο βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης, για να μεταβούν στην περιοχή του Χαριλάου. Εκεί συνάντησαν τον εκλιπόντα και την παρέα του και τους επιτέθηκαν με αποτέλεσμα τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Ο θάνατός του φαίνεται ότι προκλήθηκε από έναν ελληνικής καταγωγής ο οποίος χρησιμοποίησε δρεπάνι και έναν ακόμα αλβανικής καταγωγής με στυλιάρι.

Συνολικά στην επίθεση φέρονται να εμπλέκονται 11 άτομα, ο 23χρονος που συνελήφθη πρώτος και άλλοι δέκα για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και έχουν εκτελεστεί τα οκτώ από αυτά. Ακόμα αναζητούνται ένας 20χρονος αλβανικής καταγωγής και ένα ακόμα άτομο με τόπο διαμονής την Αθήνα.

Μετά την επίθεση οι δράστες κρύφτηκαν σε διάφορα μέρη, ενώ σταμάτησαν να έχουν επικοινωνία μεταξύ τους λίγες ώρες μετά τη δολοφονία.

Πηγή άρθρου www.sport24.gr

You May Also Like

More From Author