Η δεύτερη μέρα δοκιμών των νέων οδηγών

Η δεύτερη μέρα δοκιμών των νέων οδηγών

Χωρίς αλλαγές στους πρωταγωνιστές ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα της Δοκιμής Νέων Οδηγών στο Abu Dhabi ο Βερν και πάλι ταχύτερος παρά τα προβλήματα της Red Bull Renault.

 

Σημειώστε το όνομα του Ζαν Έρικ Βέρν γιατί η εποχή που θα σημειώνει νίκες είναι κοντά. Ο Γάλλος έμεινε στην κορυφή του πίνακα των χρόνων στην πίστα Γιας Μαρίνα, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το KERS, «γράφοντας» 1:40,188″ . Στη δεύτερη θέση ήταν και πάλι ο Ζουλ Μπιάτζι (Ferrari) μόλις 91 χιλιοστά πιο πίσω. Ο πιλότος της Scuderia δούλεψε όλη την ημέρα για τη βελτίωση της εμπρός πτέρυγας της Ferrari αλλά και δοκιμάζοντας τα νέα λάστιχα της Pirelli.

Άλλος ένας οδηγός, που ταλαιπωρήθηκε με προβλήματα αλλά πέτυχε καλή επίδοση ήταν ο Γκάρι Πάφετ (McLaren – Mercedes). Ο Βρετανός έγραψε τον 3ο χρόνο της ημέρας αλλά έφερε και μία διακοπή της διαδικασίας το πρωί καθώς είχε διαρροή λιπαντικών με αποτέλεσμα να βγει κόκκινη σημαία.

Τέταρτη θέση για τον Βαλτέρι Μπότας με την ομάδα της Williams – Cosworth. Ο Φιλανδός ίσως να τερμάτιζε ψηλότερα στην κατάταξη αν οδηγούσε περισσότερο αφού η ομάδα αντιμετώπισε πρόβλημα με την καλωδίωση του μονοθέσιου.

Στις δύο επόμενες θέσεις έκαναν ντεμπούτο δύο οδηγοί: Οι Εστεμπάν Γκουτιέρεζ (Sauber Ferrari) και ο Τζόνι Τσεκότο Τζούνιορ (Force India – Mercedes) .

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1. Ζαν Έρικ Βέρν (Red Bull – Renault) 1:40,188″

2. Ζουλ Μπιανκί (Ferrari) +0,091″

3. Γκάρι Πάφετ (McLaren – Mercedes) +1,568″

4. Βαλτέρι Μπότα (Williams – Cosworth) +2,179″

5. Εστεμπάν Γκουτιέρες (Sauber – Ferrari) +3,449″

6. Τζόνι Τσεκότο Τζούνιορ (Force India – Mercedes) +3,468″

 

Πηγή: onsports.gr

More From Author