Ηχητικό ντοκουμέντο από το διάλογο της 35χρονης κατηγορούμενης με την εταιρία ταξί – Newsbeast

Estimated read time 1 min read

Ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα στην εταιρεία ταξί που έκανε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα με θύμα την 34χρονη Ιωάννα μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο του Star Channel.

Το ηχητικό ντοκουμέντο της φερόμενης δράστιδος με την εταιρία ταξί εξασφάλισε ο Βαγγέλης Γκούμας και πρόκειται για το τηλεφώνημα στο οποίο έχει καταγραφεί η φωνή της 35χρονης.

Στη συνομιλία που μεταδόθηκε, αλλοιώθηκε ελαφρώς η φωνή.

Στο ηχητικό ακούγεται η γυναίκα να καλεί τα γραφεία της εταιρείας ραδιοταξί και να ζητά να κλείσει ραντεβού για ταξί για το πρωί της επόμενης μέρας, το οποίο θα χρειαζόταν να την περιμένει στη λεωφόρο Θησέως.

Όταν της ζητήθηκε από την εταιρεία ταξί ένας αριθμός επικοινωνίας, η 35χρονη απάντησε πως το τηλέφωνο της έχει βλάβη και πως ήταν διατεθειμένη να προπληρώσει τη διαδρομή.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο του Star, η γυναίκα καλούσε από απόρρητο αριθμό κι έτσι χρειάστηκε να επικοινωνήσει μαζί της ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ταξί προκειμένου να πάει το ταξί στο ραντεβού.Πηγή άρθρου www.newsbeast.gr

You May Also Like

More From Author