Ηράκλειο: Υπό έλεγχο η φωτιά σε ξενοδοχειακή μονάδα στο Κοκκίνη Χάνι (εικόνες, βίντεο) – Κρήτη

Ηράκλειο: Υπό έλεγχο η φωτιά σε ξενοδοχειακή μονάδα στο Κοκκίνη Χάνι (εικόνες, βίντεο) – ΚρήτηΚρήτη
Σε συναγερμό το απόγευμα της Δευτέρας, 11 Ιουλίου η Πυροσβεστική Υπηρεσία από φωτιά που ξέσπασε από το υπόγειο του ξενοδοχείου κοντά στην κουζίνα – Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις

Πυρκαγιά ξέσπασε σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στο Κοκκίνη Χάνι του Δήμου Χερσονήσου, το απόγευμα της Δευτέρας, 11 Ιουλίου.

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστική, η οποία έθεσε άμεσα υπό έλεγχο την φωτιά με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να αποχωρούν από το σημείο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από το υπόγειο του ξενοδοχείου, κοντά στην κουζίνα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τουρίστες και εργαζόμενοι βρίσκονται όλοι τους σε καλή κατάσταση χωρίς να έχουν σημειωθεί τραυματισμοί

 

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν για την κατάσβεσή της επτά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης κ. Γ. Τσικαλάς σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του ξενοδοχείου. Η κινητοποίηση της υπηρεσίας ήταν άμεση. Στο σημείο έσπευσαν εννέα οχήματα και 26 άνδρες», ενώ συμπλήρωσε ότι «δεν κινδύνευσε κάποιος εργαζόμενος, δεν υπήρξε επέκταση, κατασβεστικέ άμεσα η φωτιά και το ξενοδοχείο λειτουργεί κανονικά».
Πηγή άρθρου www.neakriti.gr