Ζαχάρω: Γιατί ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός σκότωσε τον μικρότερο γιο του και αυτοκτόνησε

Οι συνεχείς εντάσεις που σημειώνονταν τους τελευταίους μήνες που οι δύο άντρες έμεναν μαζί φαίνεται πως οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο χωριό Μηλέα, στη Ζαχάρω Ηλείας.

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr, ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στην Μηλέα. Με την σύζυγο του, η οποία έφυγε από την ζωή πριν από χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά. Τους τελευταίους μήνες ο μικρότερος γιος είχε πάει να μείνει με τον πατέρα του στο χωριό λόγω του κοροναϊού.

Η λεβέντικη απάντηση του Γεωργίου Ράλλη στη χούντα

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ilialive.gr, η συγκατοίκηση αποδείχτηκε δύσκολη. Οι τριβές μεταξύ τους ήταν καθημερινές και ολοένα πιο έντονες όσο περνούσαν οι ημέρες.

Χθες, ο 45χρονος είχε κανονίσει να πάει στον Πύργο για να συναντήσει τα αδέρφια του για ένα οικογενειακό γεύμα. Προηγουμένως, αποφάσισε να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Μία συνάντηση που τελικά οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, μετά από έναν άγριο διαπληκτισμό ο 86χρονος πατέρας σήκωσε το κυνηγετικό όπλο που είχε στο σπίτι και πυροβόλησε τον 45χρονο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο ηλικιωμένος προφανώς μετανιωμένος για την πράξη του, έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοπυροβολήθηκε στο σαγόνι του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον γιο πεσμένο στο πάτωμα με θανάσιμο τραύμα στο πρόσωπο, και λίγα μέτρα πιο κάτω τον αυτόχειρα πατέρα.

Κοροναϊός: Μάχη με τον χρόνο για εμβόλια – θεραπείεςΠηγή άρθρου www.tanea.gr