Εργοδότης 24χρονης: Μου είπαν «τι πας να κάνεις, να τα βάλεις με μπίλιονερ;»

Estimated read time 1 min read

Με νέες καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζει η 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης την έρευνα για τον ομαδικό βιασμό που κατήγγειλε ότι υπέστη η 24χρονη σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Την πόρτα του γραφείου της περνούν σήμερα η 17χρονη φίλη της καταγγέλλουσας και ο φίλος του εργοδότη της. Η πρώτη είχε συνοδεύσει την καταγγέλλουσα στο πάρτι αλλά στη συνέχεια αποχώρησε και ο δεύτερος τη συνάντησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς, μετά τον βιασμό. Ο φίλος του εργοδότη της Γεωργίας κατέθεσε πως πήγε στο ξενοδοχείο και βρήκαν την 24χρονη σε σοκαριστική κατάσταση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργοδότης της 24χρονης Γεωργίας ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα απειλών από εμπλεκόμενο επιχειρηματία στην υπόθεση. Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας από τους εμπλεκόμενους που είναι από τη Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας τον επισκέφτηκε στο σπίτι του και τον απείλησε. Όπως αναφέρει, στις 2 Ιανουαρίου ήρθε στο σπίτι του και του είπε «τί πας να κάνεις, να τα βάλεις με billionaire;”.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. 

 

Στο μεταξύ, η ανακρίτρια αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης που θα ρίξουν φως στην υπόθεση και θα κρίνουν την περαιτέρω δικαστική έρευνα. Δείγμα ούρων έχει σταλεί και εξετάζεται από εξειδικευμένο εργαστήριο της Ελβετίας για τυχόν ανίχνευση νέων συνθετικών ψυχοτρόπων ουσιών που κυκλοφορούν στην αγορά και δεν έχουν καταγραφεί από τα ελληνικά εργαστήρια. Το ίδιο εργαστήρι αναμένεται επίσης να αναλύσει και να προσδιορίσει το επίπεδο αλκοόλης στον οργανισμό της κοπέλας.

Πόρισμα με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα θα συντάξει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ και θα την αποστείλει στην ανακρίτρια.Πηγή άρθρου www.typosthes.gr

You May Also Like

More From Author