Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 36χρονη ένα χρόνο μετά – Κοινωνία

Εννέα μήνες μετά την προφυλάκιση της, η 36χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με βιτριόλι κατά της 35χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, ομολόγησε τελικά την πράξη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη βρέθηκε ενώπιον του του τακτικού ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, για να απολογηθεί συμπληρωματικά, καθώς τον περασμένο Ιούνιο οπότε και απολογήθηκε για πρώτη φορά, είχε επικαλεστεί το δικαίωμα σιωπής.

Η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη, φέρεται να υποστήριξε ότι πράγματι εκείνη διέπραξε την επίθεση, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη για την πράξη της. Μάλιστα, εμφανίζεται να κατέθεσε ότι αιτία για την επίθεση ήταν ότι τη θεωρούσε υπεύθυνη για προσωπικό της ζήτημα.

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε» είχε δηλώσει μετά την αρχική απολογία, ο συνήγορος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Η 35χρονη η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, οδηγείται από αστυνομικούς στον ανακριτή για την απολογία της (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)