Επίθεση με βιτριόλι: Από την πίσω πόρτα στο δικαστήριο, εν κρυπτώ, η δράστις Εφη Κακαράντζουλα [εικόνες] | ΕΛΛΑΔΑ

Μετέβη τελικά σήμερα στο δικαστήριο η Εφη Κακαράντζουλα, η δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η δράστις οδηγήθηκε στο δικαστήριο από την πίσω πόρτα, μακριά από την είσοδο του δικαστηρίου που ήταν συγκεντρωμένοι δημοσιογράφοι και κάμερες. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα αυτής της φρικτής επίθεσης προσήλθε κανονικά από την κεντρική είσοδο, δείχνοντας όπως και πριν από λίγες ημέρες στην έναρξη της δικαστικής διαδικασίας, θάρρος και γενναιότητα. Τότε, η δράστρια είχε επιλέξει να μην μεταβεί στο δικαστήριο προκαλώντας την οργή της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία σε δηλώσεις της εξερχόμενη είχε δηλώσει ότι η δράστις απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι συμπληρώνοντας «ήθελε να με σκοτώσει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ιωάννα ανεβαίνοντας το δικό της Γολγοθά προσέρχεται στο δικαστήριο ζητώντας αφενός η δράστις να καταδικαστεί με τη μέγιστη ποινή και αφετέρου να λάβει μια απάντηση για τους λόγους της επίθεσης, ένα ερώτημα που όπως έχει πει τη βασανίζει και αναζητά την απάντηση για να μπορέσει να προχωρήσει παρακάτω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφίες: Intime news

Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr