Εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό

Estimated read time 1 min read

Φωτογραφία αρχείου

ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σε ειδική μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων ο 36χρονος που υπέστη σοβαρό τραυματισμό μετά την επίθεση με καυστικό υγρό από την εν διαστάσει σύζυγό του. Την πρόθεσή της να παραδοθεί, αφού πρώτα μιλήσει με τον δικηγόρο της, εκφράζει η 38χρονη.

Στο «Θριάσιο» ο 36χρονος προκειμένου να αποκατασταθούν τα εγκαύματα που έχει υποστεί. Ασύλληπτη η 38χρονη, εν διαστάσει σύζυγός του.

Η επίθεση με καυστικό υγρό έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτο στο Ηράκλειο Κρήτης με την τοπική αστυνομία να αναζητά την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγο του θύματος.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης του Ηρακλείου, όπου βρισκόταν το ζευγάρι.

Ο άνδρας είχε μεταφερθεί αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλευόταν με εγκαύματα β’ βαθμού στο πρόσωπο και τον λαιμό. Το απόγευμα του Σαββάτου στήθηκε επιχείρηση για την αεροδιακομιδή του 36χρονου προκειμένου να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων  στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Δηλώσεις έκανε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης για την κατάσταση της υγείας του νεαρού άνδρα, λέγοντας: «Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ προληπτικά νοσηλεύτηκε για λίγη ώρα στην Εντατική. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του».

Πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος» θέλουν την 38χρονη να μιλά τις επόμενες ώρες με τον δικηγόρο της και έπειτα να παραδίδεται στην αστυνομία. Στενοί συγγενείς της ισχυρίζονται ότι η γυναίκα ζούσε μια αληθινή κόλαση και ήταν συχνά πυκνά αντιμέτωπη με απειλές και ξυλοδαρμούς.

Το θύμα της επίθεσης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για ένοπλες ληστείες. 

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author