Εκφοβισμός με όλα τα μέσα από υποστηρικτές του Δ.Κουφοντίνα, μέτρα για προστασία πιθανών στόχων

Estimated read time 1 min read

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, 21:50

Εκφοβισμός με όλα τα μέσα από υποστηρικτές του Δ.Κουφοντίνα, μέτρα για προστασία πιθανών στόχων

Καταδρομικές επιθέσεις, όπως η σημερινή στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής, χακάρισμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΝΔ και άλλες κινήσεις επαναστατικής γυμναστικής ανά την Ελλάδα από τους υποστηρικτές του Δ.Κουφοντίνα δίνουν τον τόνο των τελευταίων ωρών.

Κινήσεις που συνιστούν μια «αντεπίθεση απελπισίας», αφού παρά το κίνημα που επιχείρησαν να δημιουργήσουν, τη στήριξη από όσους κάνουν κατάχρηση της φράσης «η δημοκρατία δεν εκδικείται», αλλά και τη θέση που έχει λάβει επίσημα ο Αλ. Τσίπρας, ζητώντας χθες από την πολιτεία να υπαναχωρήσει στο αίτημα Κουφοντίνα, και αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν τηρείται ο νόμος, εντούτοις οι υποστηρικτές του κρατουμένου αρχιεκτελεστή της 17Ν βλέπουν ότι χάνουν, καθώς η κυβέρνηση δεν υποχώρησε.

Απέναντι στην εξέλιξη αυτή και μπροστά στην επιλογή του Δ. Κουφοντίνα να συνεχίσει την απεργία πείνας, επιδεινώνοντας την υγεία του, οι αρχές δεν αποκλείουν αναβάθμιση των χτυπημάτων. Στη λογική αυτή, μετά και τα περιστατικά επιθέσεων των τελευταίων ωρών, λαμβάνονται επιπλέον μέτρα, όπως σκοπιές σε πιθανούς στόχους, «χαρτογράφηση» υποψήφιων στόχων, αύξηση περιπολιών (ΔΙ.ΑΣ. – Άμεση Δράση – ΟΠΚΕ).

Τα αυξημένα μέτρα αφορούν δικαστικούς στόχους (Εφετείο, Ευελπίδων, Υπ. Δικαιοσύνης κ.ά), το νοσοκομείο Λαμίας όπου νοσηλεύεται ο Δ. Κουφοντίνας και θα φυλάσσεται από 110 αστυνομικούς, αστυνομικά τμήματα (Λαμία, Ζωγράφου, Ακρόπολης κ.ά.), ενώ το ίδιο ισχύει για εμπορικούς δρόμους, πολυκαταστήματα και οικίες αξιωματούχων, δικαστικών, αστυνομικών.

«Οι ώρες μετράνε αντίστροφα για τη ζωή του αγωνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα. Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης επιλέξαμε να ρίξουμε την επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας στις 28/2 και ώρα 16:00. Απαιτούμε άμεση ικανοποίηση του αυτονόητου και νόμιμου αιτήματός του για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού» ανέφερε ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου που ανέλαβε την ευθύνη για το χακάρισμα της ιστοσελίδας της ΝΔ -η οποία επανήλθε γύρω στις 10 μ.μ.- ως στήριξη του αιτήματος του Δ. Κουφοντίνα, 

Πηγή άρθρου www.liberal.gr

You May Also Like

More From Author