Εικόνες αστυνομικής βίας ξανά σε πολίτες στη Νέα Σμύρνη μετά τα επεισόδια

Πολεμικό τοπίο θύμισε ξανά η Νέα Σμύρνη την Τρίτη (09/03), καθώς σημειώνονται επεισόδια με χημικά, μολότοφ και πετροπόλεμο κοντά και γύρω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου κατέληξαν χιλιάδες πολίτες από την συγκέντρωση στην πλατεία της περιοχής κατά της αστυνομικής βίας σε μια βραδιά που υπάρχουν ξανά εικόνες και καταγγελίες για καταστολή από την ΕΛΑΣ ακόμα και σε ανυπεράσπιστους πολίτες.

Αυτό φαίνεται από βίντεο ντοκουμέντα, που κυκλοφορούν στο twitter και στο Facebook με ξυλοδαρμό πολίτων σε πολλούς δρόμους της Νέας Σμύρνης, με τους αστυνομικούς να επιχειρούν παντού… Ακόμα και μέσα σε καταστήματα που βρίσκονται στην Καλλιθέα και ήταν ανοιχτά. 

Σ’ ένα από τα βίντεο, αστυνομικοί φαίνεται να απωθούν δημοσιογράφους, ενώ ένας από αυτούς χαστουκίζει μια γυναίκα.

Ζημιές έχουν πάθει και πολλά αυτοκίνητα στην περιοχή…

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και μεταφέρθηκε στο «401» στρατιωτικό νοσοκομείο» με τραύματα στο κεφάλι (έχει υποστεί κρανιεγκεφαλικές κακώσεις)… Τραυματίστηκαν πιο ελαφριά, τουλάχιστον άλλοι δυο αστυνομικοί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, αλλά και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που έδωσε και εικόνες από την περιοχή. Συνολικά έγιναν 10 συλλήψεις.    Πηγή άρθρου www.altsantiri.gr