Είστε απαράδεκτοι, έχασα 45 λεπτά

Ο Ευθύμιος Λέκκας επιτέθηκε οργισμένος στον αέρα στους παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Open.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Βασίλη Τσεκούρα και την Γεωργία Λαγού στον αέρα του Open. Οι δύο παρουσιαστές συνδέθηκαν με τον ρεπόρτερ του καναλιού στη Βαρυμπόμπη για να συνομιλήσουν για την κατάσταση στα καμένα με τον καθηγητή και πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) κύριο Ευθύμιο Λέκκα.

Όμως, πριν προλάβουν να θέσουν την πρώτη ερώτηση στον καθηγητή, εκείνος τους διέκοψε οργισμένος.

«Πριν μου κάνετε την ερώτηση, θέλω να σας πω ότι είστε απαράδεκτοι γιατί περιμένουμε εδώ και τρία τέταρτα, έχασα τρία τέταρτα ερευνητικού χρόνου στην περιοχή. Και ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τις ανοησίες των πολιτικών από το στούντιό σας» είπε στον αέρα ο καθηγητής, υποχρεώνοντας τους δύο παρουσιαστές να ζητήσουν αμήχανα συγνώμη.

Και συνέχισε: «Ήταν ανοησίες αυτά που άκουγα και με εξόργισαν. Αν η πολιτική νοοτροπία είναι αυτή που άκουσα, πραγματικά, μας αξίζουν αυτά τα χάλια. Δεν πρόκειται ποτέ οι πολιτικοί να αλλάξουν.

»Δεν μας σέβεστε, μαζί με τον ρεπόρτερ, δεν μας σέβεστε, τρία τέταρτα μέσα στον ήλιο και έχετε την άνεση των πολιτικών, να παρουσιάζεται πολιτικούς μισή ώρα και να τους ακούμε μέσα στον ήλιο χάνοντας και ερευνητικό χρόνο, και εγώ και οι συνεργάτες σας εδώ που είναι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{https://youtu.be/LoH34DHGKe0}

Τι είπε στη συνέχεια ο Ευθύμιος Λέκκας για τις αιτίες της πυρκαγιάς και το τί πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα:

Πηγή άρθρου www.ieidiseis.gr