Διευθυντής «Αυγής» κατά Βαξεβάνη: «Εμετικός κιτρινισμός και Μακελειό» | ΕΛΛΑΔΑ

Αντιδράσεις προκάλεσε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η χυδαία ανάρτηση Βαξεβάνη στο Twitter, με υπαινιγμούς για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ανήλικους πρόσφυγες, με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη.

Στη χυδαία ανάρτηση απάντησε πρώτα η ΝΔ, η οποία κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει αν επιδοκιμάζει ή όχι «τις αθλιότητες Βαξεβάνη».

Συγκεκριμένα, ο Βαξεβάνης έγραψε στο Τwitter: «Πάντα είχα την απορία γιατί μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε προσωπικά ο Μητσοτάκης μόλις ανέλαβε την εξουσία, ήταν να αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος δηλαδή, την ευθύνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Καλά την ΕΥΠ αλλά τα ασυνόδευτα ανήλικα γιατί;». Συνόδευσε, μάλιστα, τη χυδαία ανάρτηση με ένα δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», αφήνοντας υπαινιγμούς για αποκαλύψεις σε δομές προσφύγων που φέρονται να συνεργάζονταν με τον Δημήτρη Λιγνάδη, για θεατρικά μαθήματα σε ανήλικους πρόσφυγες.

Η ανάρτηση αυτή φαίνεται πως προκάλεσε αντιδράσεις και στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή», Άγγελος Τσέκερης, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε ξεκάθαρα στην τακτική Βαξεβάνη, κάνοντας λόγο για «εμετικό κιτρινισμό και Μακελειό».

Πολλοί χρήστες, μάλιστα, σχολιάζουν θετικά την ανάρτηση Τσέκερη και συμφωνούν με την τοποθέτησή του.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Η τάση κάποιων στα σόσιαλ να κολλήσουν παιδεραστία στον Μητσοτάκη από το τίποτα, είναι εμετικός κιτρινισμός και Μακελειό. Δεν γίνεται πολιτική εκτοξεύοντας ξερατά στον αντίπαλο. Πρώτα πρώτα γιατί είναι μια πρακτική που ποτέ δεν κερδίζει. Αλλά κυρίως γιατί δεν την αντέχουμε εμείς οι ίδιοι. Αυτά».Πηγή άρθρου www.iefimerida.gr