Διέρρηξαν το σπίτι της Εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη – Κοινωνία

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, στην οικία της ΕισαγγελέωςΔιαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, στο Κουκάκι, μετά από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ότι ενδεχομένως τις βραδινές ώρες έγινε διάρρηξη στο σπίτι της. 

Η ίδια λείπει σε διακοπές και είναι εκτός Αθηνών, ενώ το περιστατικό φαίνεται να έγινε αντιληπτό από την οικιακή της βοηθό που ειδοποίησε την ίδια. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο χώρος δεν φέρει εμφανή ίχνη διάρρηξης ενώ ως μία πρώτη εικόνα δεν φαίνεται να λείπει κάτι αξίας, αντιθέτως όμως είναι εμφανώς ερευνημένο το γραφείο της. 

Βεβαίως, αναμένεται να επιστρέψει και η ίδια για να μπορέσει να βοηθήσει τους αστυνομικούς, ως προς την αναγνώριση του τι μπορεί να λείπει ή όχι από το σπίτι της ή αν για παράδειγμα έχουν αφαιρεθεί τυχόν έγγραφα. 

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη είμαι μία εκ των εισαγγελέων που είχε αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης “Novartis”.Πηγή άρθρου www.news247.gr