Δεν σκοτώνει μόνο ο κορονοϊός αλλά και η έμφυλη βία (βίντεο)

Ακόμη και oι κακοποιημένες σε νοσοκομεία «δεν τολμάνε να καταγγείλουν». «Σε καιρό πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κορονοϊός αλλά και η έμφυλη βία δήλωσε η Κούλα Τοπαλούδη. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους», είπε σχολιάζοντας το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.


Η Κούλα Τοπαλούδη είπε για την 20χρονη Καρολάιν ότι «δεν συνδέθηκε με οικοδόμο η μπετατζή, αλλά με ωραίο πιλότο», σχολιάζοντας ότι η αδικοχαμένη «δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι».

Και πρόσθεσε: «Οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς. Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά», συνέχισε η Κούλα Τοπαλούδη.

Η Κ. Τοπαλούδη επέμεινε ότι ακόμη και κακοποιημένες σε νοσοκομεία «δεν τολμάνε να καταγγείλουν γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους».
Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ υπενθύμισε ότι η μητέρα της Καρολάιν πίστευε ότι είναι ευτυχισμένη, θίγοντας το φαινόμενο που υπάρχει τα παιδιά να μην μιλάνε στον γονέα.

«Από την πολλή αγάπη, τα παιδιά αφήνουν το παραμύθι για να μην πληγώσουν τους γονείς», υπογράμμισε η κυρία Τοπαλούδη.

Πηγή άρθρου www.dikaiologitika.gr