Δεν κατεβαίνει για πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. η Φώφη Γεννηματά – Εκτάκτως στο νοσοκομείο

Estimated read time 1 min read

Νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ.●Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την κούρσα της προεδρίας ●Ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος ● Λοβέρδος: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος ● Ανδρουλάκης: Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Κινήματος Αλλαγής, με την Φώφη Γεννηματά να ανακοινώνει ότι αποσύρεται από την κούρσα γα την προεδρία του κόμματος.

Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ., όπως έγινε γνωστό, εισήχθη χθες το βράδυ εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε, ωστόσο, μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της κ. Γεννηματά οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Μετά από την περιπέτεια υγείας της η πρόεδρος του κόμματος ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς της.

Αναλυτικά η δήλωση

Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης.

 

Η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους  στενούς της συνεργάτες  που ήταν συγκεντρωμένοι και τους είπε ότι είναι αισιόδοξη ότι θα κερδίσει και αυτή τη δύσκολη μάχη.

Σημειώνεται ότι με χθεσινή της ανάρτηση η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. είχε ενημερώσει ότι δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση του κόμματος εξαιτίας μιας αδιαθεσίας.

«Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση: Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος.

Ανδρουλάκης: Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε: Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο Φώφη Γεννηματά. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή, αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα.
 

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author