Γ. Οικονόμου για Κ. Μπογδάνο: Ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνονται ανεκτά

Estimated read time 1 min read

Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η πράξη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ήταν λάθος, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας πως «οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά».

Κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως «αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων όσοι βρίσκονται εντός της ελληνικής επικράτειας».

⇒ Διαβάστε ακόμη: O Μπογδάνος στο στόχαστρο κομμάτων της αντιπολίτευσης

«Είναι αυτονόητο ότι όλα τα στελέχη του κόμματος πρέπει να ακολουθούν την αρχή αυτή» τόνισε και πρόσθεσε ότι η πράξη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ήταν λάθος και δεν συνάδει με τις αρχές της παράταξης.

«Ο ίδιος αναγνώρισε μεν το λάθος του, απολογούμενος για το γεγονός πως δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία παιδιών, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται πως ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 ζήτησαν σε υψηλούς τόνους να τεθεί εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Τελευταίες ειδήσεις

Πηγή άρθρου www.kathimerini.gr

You May Also Like

More From Author