Γλυκά Νερά: Καρέ – καρέ το στήσιμο της «ληστείας», την ώρα που η Καρολάιν ήταν νεκρή (εικόνες)

Ο πιλότος χρειάστηκε περίπου τρεις ώρες για να «κατασκευάσει» το σκηνικό της διάρρηξης

«Για τα καλά»
έχει επιστρέψει στο προσκήνιο η γυναικοκτονία της 20χρονης Καρολάιν, από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Ειδικότερα, οι εξελίξεις τρέχουν αρκετά γρήγορα, καθώς βάσει πληροφοριών, στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει δύο νέα πρόσωπα «κλειδιά». Παράλληλα, τη σιωπή του έσπασε και ο αδερφός του δράστη, απαντώντας σε όσους τον «δείχνουν» ως συνεργό της στυγερής δολοφονίας.

Καρέ – καρέ οι εικόνες

Συγκεκριμένα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR έφερε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το ψεύτικο σκηνικό της δήθεν ληστείας που είχε σκηνοθετήσει ο πιλότος, προκειμένου να πείσει τους αστυνομικούς ότι ήταν κι εκείνος θύμα και όχι θύτης. Οι εικόνες είναι από τις 11 Μαΐου, την ώρα που οι αστυνομικοί μπαίνουν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, προκειμένου να ερευνήσουν την κλήση που έχουν δεχτεί από τον πιλότο για ληστεία.

Το πρώτο πράγμα που αντικρίζουν οι αστυνομικοί είναι η κάμερα σπασμένη και πεταμένη κάτω, καθώς και ένα μπουκάλι νερού πεταμένο στο πάτωμα. Όπως φαίνεται στην εικόνα μέσα από τις εικόνες στο σπίτι που γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της 20χρονης Καρολάιν, ο συζυγοκτόνος προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σκηνικό διάρρηξης.Στη συνέχεια φαίνεται στο πάτωμα και το επιτραπέζιο παιχνίδι, για το οποίο έγινε πολύς μεγάλος ντόρος, αφού ο δράστης ισχυριζόταν ότι εκεί μέσα έχει κρύψει τα λεφτά (10.000 ευρώ) που πήραν οι υποτιθέμενοι ληστές. Παράλληλα, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, για να στήσει το σκηνικό, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έχει πετάξει στο πάτωμα τα βιβλία από μια βιβλιοθήκη.Χαοτική είναι και η εικόνα που προσπαθεί να παρουσιάσει και στην κουζίνα του σπιτιού. Στο τραπέζι είναι όλα πεταμένα πάνω και ανακατεμένα, να φαίνεται δηλαδή ότι κάποιος έχει ψάξει. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται η μονωτική ταινία, με την οποία ο πιλότος ισχυρίζεται ότι τον έδεσαν οι ληστές.

Ο πιλότος, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, χρειάστηκε περίπου τρεις ώρες για να «κατασκευάσει» το σκηνικό της διάρρηξης.

Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.Πηγή άρθρου www.parapolitika.gr