Β. Λέτσιος: Ήρθε από την Αθήνα και τη σκότωσε – Η 43χρονη βοηθούσε στην επιχείρηση του αδελφού της

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία, όπως και όλο το Πανελλήνιο, με την γυναικοκτονία που έγινε νωρίτερα το πρωί της Τρίτης στη Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς.

Στο protothema.gr μίλησε ο πρόεδρος της Τ..Κ. Σωτηρίτσας Βασίλης Λέτσιος, δηλώνοντας ότι η 43χρονη εδώ και 4 με 5 μήνες είχε επιστρέψει στο χωριό της προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση του αδελφού της ο οποίος μετά από περιπέτεια με την υγεία βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης:

«Αυτός δεν ήταν εδώ ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε. Τι να πω τα έχουμε χαμένα. Η κοπέλα ήταν από το χωριό και είχε παντρευτεί αυτόν από την Αθήνα και ζούσαν εκεί. Εδώ και λίγους μήνες όμως επειδή ο αδελφός της ήταν βαριά άρρωστος είχε έρθει στη Σωτηρίτσα και βοηθούσε στην ταβέρνα του. Τώρα τι προβλήματα είχαν μεταξύ τους κανένας μας δεν ξέρει.

«Αυτό που έμαθα είναι πως ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε μέσα στο μαγαζί του αδελφού της. Η κοπέλα ήταν 43ετών εκείνος μεγαλύτερος της. Ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι γιατί τα παιδιά τους είναι κοντά στα 20. Η κοπέλα πρέπει να ήταν εδώ τουλάχιστον 4 με 5 μήνες».

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Άγριο έγκλημα στη Σωτηρίτσα – Νεκρή 43χρονη – Την πυροβόλησε ο σύζυγός της (φωτ.)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Πηγή άρθρου www.larissanet.gr