Βιασμός 12χρονης: Για συμπληρωματική απολογία καλείται ο Μίχος

Βιασμός 12χρονης: Για συμπληρωματική απολογία καλείται ο Μίχος

Σε συμπληρωματική απολογία στις αρχές Μαρτίου καλείται ο βασικός κατηγορούμενος στη δυσώδη υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια, Ηλίας Μίχος.

Ο ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών αναμένεται να βρεθεί εκ νέου ενώπιον της ανακρίτριας, η οποία χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση, προκειμένου να δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις μετά τις νέες διώξεις και προφυλακίσεις, οι οποίες προέκυψαν από τις συνολικά πέντε καταθέσεις της ανήλικης.

Στην τελευταία κατάθεσή της, η 12χρονη κατονόμασε συνολικά 13 άτομα. Έντεκα από αυτά ταυτοποιήθηκαν, εκ των οποίων τέσσερις οδηγήθηκαν στη φυλακή. Ανάμεσα στους προφυλακισθέντες είναι και ο 65χρονος δερματολόγος-αφροδισιολόγος, που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τη 12χρονη μέσα στο ιατρείο του, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να απολογηθούν ακόμη 6 άτομα μεταξύ των οποίων και πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής.

Σημειώνεται ότι συνολικά βρίσκονται στη φυλακή υπό καθεστώς προσωρινής κράτησης συνολικά 16 άτομα, ανάμεσα στα οποία είναι και η μητέρα της ανήλικης.Πηγή άρθρου www.cnn.gr