Βιασμός ανήλικης στα Πατήσια: Αθώος δηλώνει ο ιερέας (βίντεο)

Estimated read time 1 min read

Αθώος δηλώνει ο ιερέας που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, όπως είπε ο δικηγόρος του. Ειδικότερα, ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Live News», ισχυρίζεται ότι εκείνη του είχε στείλει «μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου».

Ο ιερέας υποστηρίζει μάλιστα ότι «έδωσε χρόνο στην κοπέλα για να μετανιώσει» και δεν το είπε στους γονείς της και εκείνη «δύο χρόνια μετά τον κατήγγειλε».

«Είναι μια περίεργη υπόθεση. Ο ιερέας δεν έμενε ποτέ μόνος του με τα παιδιά του κατηχητικού. Επιπλέον, μετά από έρευνα στην οικία του δεν βρέθηκε κανένα πορνογραφικό υλικό» αναφέρει ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, στη δικογραφία δεν περιλαμβάνονται στοιχεία βιασμού του κοριτσιού, ούτε επίμαχες φωτογραφίες του ιερέα, αλλά ούτε και στοιχεία επικοινωνίας μεταξύ τους. «Το παιδί που καταγγέλλει τον ιερέα, έχει προβλήματα πέρα από οικογενειακά, και ψυχολογικά», κατέληξε ο δικηγόρος.

 

Μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή του Alpha «Tlive» ο δικηγόρος του ιερέα, είχε αναφέρει πως ο πελάτης του «δεν αποδέχεται τις κατηγορίες».

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του ιερέα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν το ανήλικο κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στη θεία του τα όσα έζησε στα χέρια του ιερέα ο οποίος, μάλιστα, ήταν και δάσκαλος της στο κατηχητικό.

Το κορίτσι, φέρεται να περιγράφει στην κατάθεση της αξιόποινες πράξεις τις οποίες καταγγέλλει ότι διέπραξε ο κατηγορούμενος από το 2019 έως τον Μάιο του 2020. Η ανήλικη φοβόταν να μιλήσει στο οικογενειακό του περιβάλλον, ωστόσο, τον περασμένο Νοέμβριο αποκάλυψε τι έζησε στα χέρια του ιερέα με αποτέλεσμα να γίνει η καταγγελία που αποτέλεσε την αφετηρία για την προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

Η έρευνα ολοκληρώθηκε χθες και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ιερέα διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, όπου λόγω της σοβαρότητας των κατηγοριών και της ύπαρξης ανήλικου θύματος, η διαδικασία κινήθηκε ταχύτατα με αποτέλεσμα την σύλληψη του ιερέα.

Ο ιερέας την έβαζε να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε

Αποτροπιασμό προκαλούν όσα έρχονται στο φως για τον ιερέα που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. Την έβαζε να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε, λέει το 17χρονο σήμερα κορίτσι, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο 37χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, προχωρούσε στις αρρωστημένες πράξεις του στο χώρο του αυτοκινήτου, στο κατηχητικό ή στο χώρο του γραφείου του, ενώ είχε πει χαρακτηριστικά στο κορίτσι ότι στο πρόσωπό του θα μπορεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, σαν να είναι ο πατέρας της.

Φέρεται να της ζητούσε ακόμα και υλικό πορνογραφίας, συγκεκριμένα φωτογραφίες μέσα από το Messenger από όπου της έστελνε μηνύματα.

 Πηγή άρθρου www.athensvoice.gr

You May Also Like

More From Author