Βαγγέλης Μεϊμαράκης / Τα «καρφιά» στην κυβέρνηση και το μήνυμα στους γαλάζιους βουλευτές

Estimated read time 1 min read

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ μίλησε για «στεναχώριες» και «αστοχίες» ενώ κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ να αφήσουν στην άκρη το «εγώ»

Με αιχμές έκλεισε την ομιλία του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την σημερινή έναρξη του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ λαμβάνοντας τον λόγο πριν τον Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε ότι «μπορεί αυτά τα τρία χρόνια να υπάρχουν στεναχώριες, πικρίες, αγωνίες, προβληματισμοί, μπορεί να μη έγιναν όλα τέλεια, να υπήρξαν αστοχίες».

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κάλεσε ούτε λίγο ούτε πολύ τα μέλη της κυβερνητικής παράταξης «τώρα που μπαίνουμε στη μάχη, τώρα που είναι ο τελευταίος χρόνος» να συσπειρωθούν και να ξεχάσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες τους.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και νυν ευρωβουλευτής, έχοντας ήδη αντιληφθεί τα παράπονα που εκφράζονται εντός της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε μεταξύ άλλων αποκαλύπτοντας τον πραγματικό τρόπο που αντιλαμβάνονται τα «γαλάζια» στελέχη της συμμετοχή τους στα κοινά και στην πολιτική ότι «δε χωράει να σκεφτόμαστε τι έκανε το κόμμα για μένα. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνω εγώ για την Ελλάδα, για να μην πάει η χώρα και πάλι πίσω. Τώρα έφυγε το “εγώ”, τώρα ξαναμπαίνει το “εμείς”».

Πηγή άρθρου www.avgi.gr

You May Also Like

More From Author