Βίλια: Οριοθετημένη η φωτιά – Περιπολίες από Πυροσβεστική, Αστυνομία και Στρατό

Estimated read time 1 min read

Οριοθετημένη η φωτιά στα Βίλια, ενώ στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής καθώς συνεχίζονται οι επιχειρήσεις κατάσβεσης σε διάφορες πυρκαγιές στην επικράτεια.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής: «Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 16η Αυγούστου 2021, σε δασική έκταση στη Δ.Ε. Βιλίων είναι οριοθετημένη και επιχειρούν 461 πυροσβέστες συμπεριλαμβανομένων εννέα ομάδων πεζοπόρων τμημάτων, 166 οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του ΜΕΤΠΕ, καθώς και των δυνάμεων που έχουν διατεθεί από τον Ευρωπαϊκό μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας, αλλά και από την Πολωνία 143 πυροσβέστες με 46 οχήματα.

Στην περιοχή έχει ενεργοποιηθεί ομάδα ΣμηΕΑ του Πυροσβεστικού Σώματος. Για την συνδρομή στον συντονισμό των δυνάμεων έχει διατεθεί το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ. Για την αεροπυρόσβεση έχουν κινητοποιηθεί 1 ελικόπτερο και 2 αεροπλάνα. Συνδρομή παρέχουν, ο Ελληνικός Στρατός, εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και χωματουργικά μηχανήματα της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πηγή άρθρου www.cnn.gr

You May Also Like

More From Author