Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πόρου

Estimated read time 1 min read


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022, 00:46

Ένα αδιευκρίνιστο συμβάν συνέβη πριν λίγες ώρες στον Πόρο της Κεφαλονιάς, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ένα ΙΧ, έπεσε στη θάλασσα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το λιμεναρχείο Κεφαλονιάς άρχισε την έρευνα στο θαλάσσιο χώρο του λιμανιού και κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς οι ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι που πνέουν στο νησί και φθάνουν τα 6-7 μποφόρ, δυσχεραίνουν την έρευνα για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Πριν λίγη ώρα, στο λιμάνι βούτηξε έμπειρος δύτης, χωρίς όμως να καταφέρει να εντοπίσει κάτι στον βυθό, καθώς τα ισχυρά ρεύματα έχουν ανακατέψει την άμμο και είχε μηδενική ορατότητα. Θα επιχειρήσει νέα έρευνα στις 09:00 το πρωί.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν έχει προκύψει, ούτε η ταυτότητα του οδηγού, ούτε ο αριθμός των επιβατών, αλλά και ούτε οι λόγοι που οδήγησαν το αυτοκίνητο στην παγωμένη θάλασσα της Κεφαλονιάς.

Τέλος, όπως μετέφεραν ασφαλείς πηγές στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, δεν έχουν βρεθεί ίχνη φρεναρίσματος στο λιμάνι, ενώ μάρτυρες είδαν το αμάξι να επιπλέει για λίγα λεπτά στην επιφάνεια της θάλασσας.

Φωτογραφία: inkefalonia.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022, 00:47

Πηγή άρθρου www.zougla.gr

You May Also Like

More From Author