Αρ. Πελώνη: Η λίστα των κυβερνητικών στελεχών που εμβολιάστηκαν τελειώνει εδώ

Ο συμβολικός εμβολιασμός κυβερνητικών και κρατικών στελεχών εξαντλήθηκε στους 66 από την λίστα των 1128 και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, ανέφερε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελεία Πελώνη τονίζοντας σχετικά με αναρτήσεις υπουργών ότι «κακώς έγιναν, καθώς κάποιοι υπερέβαλαν στην εικόνα».

Όπως πρόσθεσε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στα Παραπολιτικά, «τα κυβερνητικά στελέχη, όπως όλοι οι Έλληνες, θα εμβολιαστούν όταν έρθει η σειρά τους, με βάση το χρονοδιάγραμμα της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών».

Επίσης, υπογράμμισε πως «υπάρχει μια βασική παρανόηση. Ο συμβολισμός του εμβολιασμού εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του Πρωθυπουργού, της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, η οποία ολοκληρώνεται  με τον εμβολιασμό της Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών αρχηγών, με τελευταίο τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Ο συμβολισμός ήταν για να εκπεμφθεί μήνυμα ενότητας προς όλους τους Έλληνες για την ασφάλεια του εμβολίου».

Τόνισε, παράλληλα ότι «τα κυβερνητικά στελέχη που εμβολιάστηκαν μέχρι σήμερα είναι τα κυβερνητικά στελέχη που βρίσκονται σε κρίσιμα πόστα προτεραιότητας για τη λειτουργία της κυβέρνησης.

«Προφανώς υπάρχουν κρίσιμες λειτουργίες που δεν μπορούν να μπουν στον αυτόματο πιλότο», ανέφερε, υπενθυμίζοντας την περίπτωση του υπουργού Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος νόσησε από τον κορονοϊό: «Σκεφτείτε ότι το υπουργείο Ναυτιλίας θα μπορούσε να ήταν ακυβέρνητο για πολύ μεγάλο καιρό, αν δεν είχε αναρρώσει», είπε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ρεπορτάζ: Εμμανουέλα Αργείτη

Μοιράσου το άρθρο:

Πηγή άρθρου www.ert.gr