Απίστευτη επίθεση «νταήδων» σε τουρίστες στο ορεινό Ρέθυμνο

Estimated read time 1 min read

Το σχεδόν κατεστραμμένο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μετά την καταδίωξη των νταήδων.

φωτο: ertnews.gr

Εξακολουθούν να διαφεύγουν της σύλληψης οι δράστες του απίστευτου περιστατικού τραμπουκισμού, επίθεσης και καταδίωξης μιας οικογένειας Γερμανών τουριστών που σημειώθηκε στην περιοχή του Μυλοποτάμου στο ορεινό Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η οικογένεια (πατέρας, δύο γιοι και η κόρη του) επέβαιναν σε ενοικιαζόμενο όχημα και κινούνταν στο Πέραμα Μυλοποτάμου.

Κάποια στιγμή σημειώθηκε μία σύγκρουση με ένα 4×4 αγροτικό όχημα, ωστόσο οι επιβάτες του εξαγριωμένοι σταμάτησαν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο κι επιτέθηκαν στους τουρίστες με γροθιές, ενώ φέρονται να τους απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει με το αυτοκίνητο, ωστόσο οι δύο δράστες ξεκίνησαν να καταδιώκουν την οικογένεια για τουλάχιστον 2-3 χιλιόμετρα, προκαλώντας στην πορεία πολλές ζημιές στο ενοικιαζόμενο όχημα με τον κίνδυνο να προκαλέσουν και τροχαίο.

Σπασμένο παρμπρίζ.

φωτο: ertnews.gr

Τελικά, κάτοικοι του Περάματος σταμάτησαν τους δύο δράστες και «φυγάδευσαν» την οικογένεια των Γερμανών οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση στην αστυνομία.

Οι δύο δράστες έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, ωστόσο το αυτόφωρο έχει παρέλθει και δεν έχουν συλληφθεί ακόμα.

Πηγή άρθρου www.efsyn.gr

You May Also Like

More From Author