Αντίστροφη μέτρηση για τη συναυλία των U2 στο ΟΑΚΑ

Η μεγάλη στιγμή για τους φανατικούς της ιρλανδικής ροκ ήρθε. Πριν εκπνεύσει το 24ωρο, δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές των U2, των τεσσάρων μουσικ…

Αντίστροφη μέτρηση για τη συναυλία των U2 στο ΟΑΚΑ Η μεγάλη στιγμή για τους φανατικούς της ιρλανδικής ροκ ήρθε. Πριν εκπνεύσει το 24ωρο, δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές των U2, των τεσσάρων μουσικών από το Δουβλίνο, θα δουν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα, και μάλιστα εν μέσω της φαντασμαγορίας, που αρμόζει στη φήμη του συγκροτήματος.

Τις τελευταίες ώρες, η Αθήνα «βουλιάζει» από ανθρώπους, που έχουν συρρεύσει από κάθε γωνιά της χώρας για να απολαύσουν απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Μπόνο και τους συνεργάτες του. Το τελευταίο ραντεβού του συγκροτήματος με το κοινό της Ελλάδας ήταν πριν 13 χρόνια στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου με ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο και μια ατσάλινη κατασκευή στα 45 μέτρα από το έδαφος, πάνω από μία τεράστια σκηνή με περιστρεφόμενες γέφυρες, οι U2 «απογείωσαν» και τότε το κοινό, αφήνοντας για πολλά χρόνια μετά, νωπές μαγικές εικόνες στη μνήμη των θαυμαστών τους.

Περισσότερα…